RK Maria Basisschool

De RK Maria Basisschool is een school die centraal staat in de wijk Middelland van de deelgemeente Delfshaven in het westen van Rotterdam. Het is een middelgrote school met rond de 370 kinderen. Wij hebben relatief kleine groepen, zodat wij veel persoonlijke aandacht kunnen bieden aan ieder kind en zo kunnen inspelen op zijn of haar onderwijsbehoeftes. Meer informatie over de school is terug te vinden op onze website. Ook kunt u hier vinden hoe u uw kind kunt aanmelden op onze school. Mochten er vragen zijn, kunt u altijd even contact opnemen met de school. 

De RK Maria Basisschool valt onder het bestuur van de RVKO. Meer informatie over ons bestuur kunt u vinden op www.rvko.nl.


RK Maria Basisschool

Met plezier, veilig en in harmonie kunnen leren, leven en beleven.

Een school waar kinderen met plezier, veilig en in harmonie kunnen leren, leven en beleven. Maar ook een plaats waar ouders van harte welkom zijn om de ontwikkeling van hun kind(eren) te volgen en waar ouders kunnen bijdragen aan de organisatie van activiteiten en evenementen. De school kenmerkt zich door de grote verscheidenheid aan culturen.

Extra leertijd

Dans, techniek, muziek, theater, zwemmen en gym.

De RK Maria Basisschool is een reguliere basisschool. Naast de reguliere vakken bieden wij tijdens de schoolweek extra leertijd aan. Deze extra tijd vullen wij onder andere met dans, techniek, muziek, theater, zwemmen en gym. Al deze vakken worden gegeven door gespecialiseerde vakdocenten.