Rondleidingen & aanmelden

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze school. Met trots leiden we u onder schooltijd langs de klassen. U krijgt dan een goed beeld van de dagelijkse gang van zaken. Wij vertellen u alles over leren, leven en beleven bij ons op school. Komt u sfeer proeven op de volgende data?

Data rondleidingen geïnteresseerde ouders schooljaar 2020-2021
Locatie: Schietbaanlaan 90 3021 LN Rotterdam

Let op! Vanwege de Corona maatregelen is aanmelden voor de rondleiding verplicht. Er is een maximumaantal van 4 personen voor de rondleiding, dus wij vragen u zoveel mogelijk alleen te komen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen of te bellen. Zie voor onze gegevens onze contactpagina.

Dinsdag 3 november: 10.00
Donderdag 12 december: 10.00
Donderdag: 7 januari: 10.00
Donderdag: 4 februari: 10.00
Dinsdag: 9 maart: 10.00
Donderdag 15 april: 10.00
Donderdag 20 mei: 10.00
Dinsdag 15 juni: 10.00

Aanmeldprocedure

De stappen in ons aanmeldproces kunt u hier vinden:
Aanmeldprocedure RK Maria Basisschool

U kunt een aanmeldformulier ophalen bij de school. Wij nemen uw aanmelding dan z.s.m. in behandeling en onderzoeken of wij een plekje voor uw zoon of dochter kunnen bieden.