Schoolgids en schoolkalender

Schooljaar 2020-2021

Wij hebben zelf het afgelopen schooljaar met veel plezier gewerkt met de nieuwe schoolkalender. Ook hebben wij van veel ouders en kinderen gehoord, dat dit erg prettig was.
Daarom kunnen we jullie met trots vertellen dat we volgend schooljaar een vernieuwde schoolkalender uitdelen!

De schoolkalender is een handig en compact handboek met alle informatie die u nodig heeft voor het schooljaar 2020-2021.
De schoolkalender wordt in de eerste schoolweek aan alle gezinnen meegeven en wordt ook bij inschrijving aan nieuwe leerlingen meegegeven.

Naast de schoolkalender hebben wij ook een schoolgids. De schoolgids is een meer uitgebreide versie van de schoolkalender.

Schoolgids 20-21.pdf

Hier vindt u het anti-pestprotocol. Hierin staat onder andere beschreven waar de school voor staat ,  welke aanpak school hanteert en wie de contactpersonen hiervoor zijn.

Anti-pestprotocol.docx.pdf